Kivun hoito

Hieronnan lisäksi käytän kivunhoidossa erilaisia hierontaa tukevia hoitomuotoja kuten kylmähoitoa, lämpöhoitoa, aku- ja triggerpistekäsittelyä, mobilisoivaa hierontaa, lihaskalvohierontaa, lihas- ja jännesysteemien venytystekniikoita, kinesio- ja urheiluteippausta. Lisäksi käytän:

Sähköhoitoa

Sähköhoitoa käytetään monien akuuttien ja kroonisten kipujen hoidossa sekä lihasten rentouttamiseen.  Kun ärsytys kohdistetaan lihaksen kipeisiin laukaisupisteisiin, lihasten arkuus vähenee. Sähköhoidon käyttöaiheita ovat krooniset hermovauriokivut ja erilaiset tuki- ja liikuntaelinten kiputilat, mukaan lukien pitkäaikaiset nivelsairaudet, kuten nivelten jäykkyys ja nivelrikko. Myös sokeritaudin liitännäissairautena syntynyttä alaraajojen hermokipua voida20150723_193655.jpgan sähköhoidolla lievittää ja sitä voidaan kokeilla myös muissa raajojen kiputiloissa. Kuvassa hoidetaan akillesjänteen kiputilaa.

Ultraäänihoitoa

Ultraäänihoito on syvemmälle kudoksiin kohdistuva hoitomuoto. Ultraäänihoidossa kudokseen johdetaan väliaineen (vesi tai geeli) avulla sähköistä, mekaanista värähtelyä nopeassa tahdissa, joka saa aikaan ääniaaltojen muodostumisen. Tämä lisää aineenvaihduntaa ja verenkiertoa kudoksissa sekä nostaa tarvittaessa kudosten lämpötilaa. Ultraäänihoitoa käytetään lihasten, jänteiden, nivelten ja nivelsiteiden hoidossa esihoitona varsinaiselle hoidolle, kuten hieronnalle. Ultraäänihoito laukaisee myös lihasjännityksiä ja helpottaa kipua.

Sähkö- ja ultraäänihoidoissa käytän nykyaikaista ja turvallista ammattilaisten käyttöön tarkoitettua yhdistelmälaitetta, joka sisältää kolmitaajuisen ultraäänilaitteen ja monipuolisen kaksikanavaisen elektroterapialaitteen.